KRONODESIGN FEELNESS KOLLEKCIÓ

 

A vizuálisan feltűnő belső terek létrehozásához új vonalat hoztott létre a Kronodesign Matt és Fényes Feelness dekorok néven. Az úja táblák eleganciát és exkluzivitást hozhatnak bármilyen projektben, miközben nagyszerű tapintási élményt kínálnak. Tapintható felületük meghatározza a tér érzését és kiemelkedik a többi bútorfelület közül. Fényes illetve Matt, ez személyes döntés, és mindegyiknek megvan a saját szépsége és előnye.

 

Brossúra

Letölthető brossúra

 

 

ULTRA MATT PET LAMINÁLT MDF

 

A Feelness Ultra Matt egy MDF, ami az elülső oldalán dekoratív, ultramatt PET-fóliával, a hátoldalán pedig szemcsés textúrájú, azonos színű PP-fóliával van bevonva. A nagy felületi szilárdságot a lap elülső oldalán egy további PE védőfólia biztosítja, amit csak a bútor összeszerelése után kell eltávolítani.

A felület tisztán tartható és nagyszerűen néz ki a műanyag felületekhez tervezett, nem súroló/abrazív hatású tisztítószerek használatával.

Az Ultra Matt PET Laminált MDF lapok minden hagyományos fűrésszel formázhatók és minden szabványos élzáróval szegélyezhetők. 

Szerkezeti struktúra

 

 

MAGASFÉNYŰ PET LAMINÁLT MDF

 

A Feelness High Gloss egy olyan MDF, amelyet az elülső oldalon dekoratív, magasfényű PET-fóliával, a hátoldalon pedig szemcsés textúrájú, azonos színű PP-fóliával borítottak. A nagy felületi szilárdságot a lap elülső oldalán egy további PE védőfólia biztosítja, amelyet csak a bútor összeszerelése után kell eltávolítani.

A felület tisztán tartható és nagyszerűen néz ki a műanyag felületekhez tervezett, nem súroló hatású tisztítószerek használatával.

A magasfényű PET laminált MDF lapok minden hagyományos fűrésszel formázhatók és minden szabványos szegélyezősorral szegélyezhetők.

Szerkezeti struktúra

 

Szabvány

EN 622-5

Emissziós osztály

E1 (EN ISO 12460-3)

Tulajdonságok

- UV állóság
- Dörzsállóság
- Lágy tapintás
- Könnyen tisztítható

Felhasználás

- Belső- építészeti frontok

 

Dekorok: ULTRA MATT: https://kronospan.com/hu_HU/products/view/kronodesign/pet-laminalt-mdf/ultra-matt-pet-laminalt-mdf/ultra-matt-pet-laminalt-mdf-726 

Dekorok: ULTRA GLOSS: https://kronospan.com/hu_HU/products/view/kronodesign/pet-laminalt-mdf/magasfeny-pet-laminalt-mdf/magasfeny-pet-laminalt-mdf-727 

 

INVISIBLE TOUCH HPL RAGASZTOTT MDF-LAPOK

 

A HPL Kötésű MDF egy nedvességálló MDF-lapból áll, ami az elülső oldalán Invisible Touch HPL-lemezzel, a hátoldalon pedig szemcsés textúrájú, azonos színű sztenderd HPL-lemezzel van ragasztva. Ez egy kifejezetten karc- és ütésálló termék, ami megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek.

Az Invisible Touch HPL speciális tulajdonságai elejét veszik a felületen hagyott csúnya ujjlenyomatoknak, csökkentve a tisztítás mértékét.

Szerkezeti struktúra

Szabvány

EN 622-5

Emissziós osztály

E1 (EN ISO 12460-3)

Tulajdonságok

- Matt felület
- Lágy tapintás
- Foltmentes
- Könnyen tisztítható
- Higiénikus
- Hőálló
- UJJLENYOMAT-ELLENI
- NEDVESSÉGÁLLÓ

Felhasználás

- Belső- építészeti frontok
- Belső- építészeti pultok

 

Dekorokhttps://kronospan.com/hu_HU/products/view/kronodesign/hpl-felulet-mdf/invisible-touch-hpl-ragasztott-mdf-lapok/invisible-touch-hpl-ragasztott-mdf-lapok-728 

 

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: