Bútorlap kereső

A bútorlap kereső célja, hogy a Falco, Krono és Egger választék szinte valamennyi dekorját bemutassa és akár összehasonlítsa. 
 
A bútorlap keresőnkbe több, mint 500 tétel szerepel. Pl. tölgyből 47 féle bútorlap van, amiből 18 félét azonnal táblatételben, raktárunkról megkaphat; további 20 félét kb. 2 napos határidővel tudunk teljesíteni, és további 9 félét csak rakatban, rakatbontási felárral tudunk behozni. A természetesen a legkedveltebb választékokat készleten tartjuk.
 
Az oldalon kereshet névre, kódra, származásra, illetve szűrhet fafajra, vastagságra, rendelkezésre állás szerint. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az ABH Systemnél raktáron lévő közel 200 féle bútorlapon túl, a nem raktári színeket milyen gyorsan tudjuk beszerezni. 
 
Mivel a gyárakból heti rendszerességgel érkeznek be, hozzánk az ABH-hoz a kamionok, ezért - ha gyárnál nincs probléma - elég gyorsan tudjuk teljesíteni az egyedi igényeket is.
 
A képek nagyíthatók, illetve a termékek azonnal a lapszabászati megrendelőbe küldhetők egy gombnyomással.
 
Az összehasonlítással egymás mellé tehetők a hasonló, illetve az egymás mellé tervezett színek is. Pl. egy uni és egy fautánzat.

 

ikonok  - nagyfelbontású kép nyílik meg, ahol számos esetben másként látszik a rajzolat, mint a kis képen!

- ugrás az ajánlatkérésre, ahova automatikusan feltöltődnek a terméke adatai

- ugrás a lapszabászatra, ahova automatikusan feltöltődnek a terméke adatai

- összehasonlítás. Amelyik termékeknél bejelöli, azokat a össze tudja hasonlítani a bal felső sarokban.

 

A bútorlap keresőben listaárak is szerepelnek, de még nem tökéletes ezért csak informatív jeleggel teszteljük. Jelenleg ezért még béta verzióban fut.
 
Az alábbi képre kattintva behozza külön oldalon a bútorlap keresőt. Jó böngészést kívánunk.

 

ABH System Kft. bútorlap keresője

 

 

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: