GIZIR MDF lapok - fényes bútorlapok

 

Táblaméret: 2800*1220mm

Vastagság: 18mm

Felület: magasfényű, ill. matt

Hordozó: MDF-lap 18mm

Hátoldal: fehér sima laminált.

Védőfóliával ellátott felület.

 

Felhasználás: konyhaszekrény, fürdőszobai ajtópanelek, szekrények, ajtók.

Megmunkálás: faipari gépekkel

Rendelési minimum: 1 tábla.

 

Gizir where to use

 

Ultra High Gloss (UHG) - Magasfényű lapok

UHG

Ezt az terméket az UHG PVC fólia laminálásával állítják elő az egyoldalt laminált MDF-lap natúr oldalához ragasztásával. A konyhákban, fürdőszobákban, nappaliban, hálószobákban, szállodai bútorokban, irodabútorokban, szekrényajtókban és falburkolatokban használják. Fényes felülete van. Vízzel és nedvességgel szemben ellenálló és könnyen tisztítható.

Techniakai adatlapja megtekinthető ide kattintva.

 

Matt lapok

 matt

Ezt az terméket az UHG PVC fólia laminálásával állítják elő az egyoldalt laminált MDF-lap natúr oldalához ragasztásával. A konyhákban, fürdőszobákban, nappaliban, hálószobákban, szállodai bútorokban, irodabútorokban, szekrényajtókban és falburkolatokban használják. Matt felülete van. Vízzel és nedvességgel szemben ellenálló és könnyen tisztítható.

Techniakai adatlapja megtekinthető ide kattintva.

 

Polylac fényes lapok

 POLYLAC

Polylac egy többrétegű dekorációs panel, a legmagasabb karcállsóággal és a hőellenállással a piacon. Az iparágban ez a legmagasabb tükörfényesség, tükröződés szempontjából.

A felület lehet fényes vagy matt, annek megfelelő POLYLAC PET-fóliát kell használni.
        
A polylac lapot nagy sűrűségű dekorációs papír MDF-laphoz történő préselésével készítik el. Egy speciálisan kifejlesztett, biooptimalizált, átlátszó PET fóliát rétegeznek a felületen, hogy azt megvédjék a külső tényezőktől.

Polylac-ot az alábbi területeken használhatja: konyha, fürdőszoba, nappali, hálószoba, szállodai bútorok, irodabútorok és falpanelalkalmazások.

 

Miért Polylac?

1-EXCLUSIVE: A Polylac a legjobb minőségű termék, amit találhat világszerte.
2-KIVÁLÓ KARCÁLLÓSÁG: A polylac-nak a világon a legnagyobb karcolásállósága a tükörfényes lapok között.
3-ÖKOLÓGIA: A világ egyik legfontosabb ökológiai hatósága jóváhagyta a terméket. A Polylac-ot a Forest Stewardship Council (FSC) tanúsítja.
4-KÖRNYEZETVÉDELMI KÉPESSÉG: A polylac az egyik LEGKÖRNYEZETBARÁTABB termék az iparágban. 100% -ban PVC-mentes!
5-EGYSZERŰ A TISZTÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA: A polylac könnyen tisztítható és karbantartható. Minden háztartási tisztítószerrel tisztítható, de enyhe szappan és víz elegendő ahhoz, hogy a felület újra tükröződjön.
6-SIMA FELÜLET ÉS MÉLY HATÁS: A Gizir a legjobb minőségű papírokat és alapanyagokat használja. 

 

Technikai adatlapja megtekinthető ide kattintva.

 

Polylac brossúra itt megtekinthető.

 

 

Gizir akril-lapok

AKRIL

Ezt az terméket az akrilfólia laminálásával állítják elő, az egyoldalas laminált MDF natúr oldalára való ragasztásával. A konyhákban, fürdőszobákban, nappaliban, hálószobákban, szállodai bútorokban, irodabútorokban, szekrényajtókban és falburkolatokban használják. Fényes felülete van. Vízzel és nedvességgel szemben ellenálló és könnyen tisztítható.

Az UV technológiával létrehozott védőréteg segítségével a minták színét és fényességét hosszú évekig tartják újszerű megjelenésüket. Az akril panelek nem tartalmaznak karcinogén vagy egészségkárosító anyagokat.

 

 

A lapok táblban rendelhetők. Szállítási határidő 2 napon belül a központi raktárból.

 

Választék a "bútorkereső" menüőpontban.

 

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: